Notice: Undefined index: Sunday in /var/www/vhosts/verkoopinnederland.nl/esal.nl/catalog/controller/extension/whatsApptool.php on line 37Notice: Undefined index: Sunday in /var/www/vhosts/verkoopinnederland.nl/esal.nl/catalog/controller/extension/whatsApptool.php on line 39Notice: Undefined index: Sunday in /var/www/vhosts/verkoopinnederland.nl/esal.nl/catalog/controller/extension/whatsApptool.php on line 37Notice: Undefined index: Sunday in /var/www/vhosts/verkoopinnederland.nl/esal.nl/catalog/controller/extension/whatsApptool.php on line 39 About Us
Menu
Your Cart
Een lamp met een lichtsensor geeft u 's nachts ook licht, de ECOWALK uitvoering doet dit ook maar


de ECOWALK kan dimmen tot 10% van de normale lichtopbrengst, dit levert een energiebesparing op.

Welkom op de site van MultiLicht voorheen ESAL - Multicare

Onze armaturen welke zowel binnen als buitenshuis in de woning maar ook op kantoor in gebruik zijn, worden al sinds 1989 tot tevredenheid van vele gebruikers dagelijks (in)geschakeld.

Naast de functionele uitstraling zijn onze modellen ook energie zuinig en hebben een lange levensduur, dit alles op vele verschillende locaties.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van al onze mogelijke licht oplossingen.

Mocht u een vraag hebben, aarzel dan niet om ons te benaderen en wij geven u met liefde voor licht een nadere persoonlijke uitleg.

Met vriendelijke groeten van uw Multilicht - ESAL - Multicare advies / verkoop team.

Notification Module
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.